2. El Araç Alımlarında Da Geçerli! Kamu Bankası 3 Ay Ödemesiz ve Düşük Faizli Taşıt Kredisini Duyurdu! Aylık Taksit Sadece 3.251 TL!

AYLIK 3.251 TL TAKSİTLİ TAŞIT KREDİSİ!

VAKIFBANK 2. EL TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI

3 AY ÖDEMESİZ DÖNEMLİ TAŞIT KREDİSİ

Otomobil fiyatlarının artmasıyla vatandaşların büyük bölümü uygun finansman seçeneklerini araştırmaya başladı. Özellikle kamu bankalarının düşük faiz oranları ve ensek geri ödeme seçenekleri ile sundukları krediler büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Sıfır km ve ikinci el araç piyasalarında yaşana sert fiyat artışı sonrasında birçok kişi yeni yılda otomobil almak için uygun kredi ve otomobil kampanyalarını yakın takibe aldı. Türkiye’nin önde gelen kamu bankalarından olan Vakıfbank ise avantajlı taşıt kredisi kampanyası ile hem düşük faiz hem de 3 ay ödemesiz dönemli gibi esnek geri ödeme seçeneklerini sunuyor.

AYLIK 3.251 TL TAKSİTLİ TAŞIT KREDİSİ!

 

Vakıfbank’ın 2. el ve 0 km taşıt satın alımlarında geçerli kredi kampanyası ile vatandaşların rahatça yeni dönemde de otomobil satın almalarının sağlanması hedefleniyor. Söz konusu avantajlı kredi fırsatından yararlanarak otomobil satın almak isteyenlerin kredi skorunun yeterli olması ve diğer kredi koşullarını da sağlamaları halinde düşük taksit ödeyerek kredi kullanabilecekler.

Vakıfbank taşıt kredisi kampanyası kapsamında yapılan örnek hesaplama tablosuna göre 100.000 TL kredi için 48 ay vade seçeneklerinde aylık 3.251 TL taksit seçenekleri sunulacak. Avantajlı düşük faiz oranlarından yararlanmak için belirlenen şartların sağlanması gerekecektir.

VAKIFBANK 2. EL TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI

 

Vakıfbank tarafından sunulan ikinci el taşıt kredisi kampanyası ile vatandaşların en uygun oranlarla kredi kullanmaları sağlanacak. Yüzde 1,59’dan başlayan faiz oranları ile sunulacak kredi kapsamında 48 aya kadar vade seçenekleri yer alıyor. Ayrıca esnek geri ödeme seçenekleri de uygulanıyor.

3 AY ÖDEMESİZ DÖNEMLİ TAŞIT KREDİSİ

3 ay ödemesiz dönemli olarak kullanılabilen kredi kapsamında faklı ödeme planları da uygulanabiliyor. Aylık eşit, 3 ay ödemesiz, 3 ayda bir, son taksit balın ve değişken taksili olarak kredi geri ödemlerinin gelir durumuna göre belirlenmesi sağlanabiliyor. Bütçenize uygun geri ödeme planını seçerek Vakıfbank taşıt kredisi desteği ile dilediğiniz aracı düşük taksit oranları ile satın alabilirsiniz.