Adana Demirspor - İstanbulspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Kaynak: Adana Demirspor - İstanbulspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Adana Demirspor 6-0 İstanbulspor (Maç sonucu ÖZET)

 

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Adana Demirspor ile İstanbulspor karşı karşıya gelecek. Maçın sonucu futbolseverler tarafından merak ediliyor.

 

Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonu heyecanı 17. hafta mücadeleleriyle devam ediyor. Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Adana Demirspor ile İstanbulspor karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Adana Demirspor, ligde oynadığı 15 maçta 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında deplasmanda Beşiktaş'a 1-0 kaybeden Adana temsilcisi, topladığı 27 puanla 4. sırada bulunuyor.

Konuk ekip İstanbulspor ise ligde oynadığı 15 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında kendi evinde Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etmeyi başaran İstanbulspor, topladığı 11 puanla 19. sırada yer alıyor.

 

ADANA DEMİRSPOR - İSTANBULSPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Adana Demirspor ile İstanbulspor'un karşı karşıya geleceği Süper Lig'in 17. haftasındaki bu mücadele 5 Ocak Perşembe günü oynanacak.

Yeni Adana Stadyumu'ndaki maçta hakem Mete Kalkavan görev yapacak.

Saat 20.00'de başlayacak karşılaşma beIN Sports 2 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.