CAMDAKİ KIZ SON BÖLÜM İZLE || Feride'ye veda! Camdaki Kız 63. Son bölüm TEK PARÇA izle!

Camdaki Kız 64. Bölüm Fragmanı

Camdaki Kız 64. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Nalan yıkıldı! Camdaki Kız'ın yeni bölümünden ilk tanıtım yayınlandı! Camdaki Kız 29 Aralık Perşembe akşamı yayınlanan son bölümünün ardından yeni bölüm tanıtımı merak uyandırdı! Camdaki Kız'ın yeni bölümünde neler olacak?

Her hafta Perşembe günü televizyon ekranlarına gelen Camdaki Kız dizisi son bölüm izle ekranıyla bu akşam sevenlerinin gündemine geliyor. Çoğu dizi, yılbaşı arası nedeniyle 1 hafta ekranlarda olmayacak. İşte geçtiğimiz haftanın bölümüyle Camdaki Kız izle ekranı ve tüm detaylar…

Annesi Feride'yi kaybeden Nalan adeta yıkılıyor. Feride'nin ölümünü fırsat bilen Hayri, Nalan'la yeniden birlikte olmak için harekete geçiyor. Ancak Hayri, Nalan'ın sert tavrı ile karşılaşıyor. Öte yandan Nalan'ın sonradan ortaya çıkan babası Metin, kızına kavuşmak için hamle yapıyor. Nalan ise teselliyi Muzo'nun kollarında arıyor.

Camdaki Kız son bölüm izle… Dizinin heyecan dolu son bölümünün ardından yeni bölümün ne zaman yayınlanacağına ilişkin araştırmalar hız kazandı. Çünkü yapım bu hafta Kanal D yayın akışında yer almadı. Bu kapsamda ise geçtiğimiz haftaki bölümü kaçıranlar veya tekrar izlemek isteyenler Camdaki Kız 63. Son bölüm izle ekranı araştırmasına çıktı. İşte Camdaki Kız izle ekranı ve yapımın son bölümüne dair tüm bu detaylar.

 

CAMDAKİ KIZ SON BÖLÜM İZLE

https://www.kanald.com.tr/camdaki-kiz/bolumler/camdaki-kiz-son-bolum

Nalan'ı unutamayan Hayri adeta bir gölge gibi peşinden ayrılmıyor. Verdiği kararın arkasında duran ve Hayri defterini kapatan Nalan dirayetli durmaya çalışıyor.

Hayri ise Nalan'ın kendisinden vazgeçtiği gerçeğini bir türlü kabullenemiyor. Çaresiz kalan Feride Hayri'ye karşı Muzo'dan destek istiyor. Gözü dönen Muzo ve Sedat Hayri'ye saldırıyor. Nalan ise babasıyla tanışabilmenin hayalini kuruyor!

Nalan, gerçek annesi Sema'nın başına gelen kötü olayları en acı şekilde öğrenir. Feride, yıllarca taşıdığı yükü artık Nalan'a bırakır. Nalan, Feride'yle derin bir hesaplaşma yaşar. Nalan, hayatının şokunu yaşarken, Feride hayatını kaybediyor.