Denizli Dolmuş Saatleri

Denizli Dolmuş Saatleri. Denizli Dolmuş Güzergahları. Denizli Şehir İçi Dolmuş Saatleri. Denizli Minibüs Saatleri. Denizli Cankurtaran Dolmuş Saatleri

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde faaliyet gösteren dolmuşlar il merkezinin yanı sıra ilçelere de hizmet veriyor. Denizli merkez kalkış saatleri ile ilçe kalkış saatleri farklı olan şehir içi minibüsler, özel teşebbüsle belediyeye bağlı olarak çalışıyor.

Denizli dolmuş saatleri hafta içi 06:00’da başlamakta olup, akşam 21:10’da sona ermektedir. Şehir merkezinden hareket saatleri her 30 dakikada bir olarak düzenlenmiştir. Bununla birlikte ilçelerden hareket saatleri 25 dakikada bir şeklinde planlanmıştır.

 

Denizli Dolmuş Saatleri

Denizli Dolmuş Güzergahları

Denizli Şehir İçi Dolmuş Saatleri

Denizli Minibüs Saatleri

Denizli Cankurtaran Dolmuş Saatleri

Denizli Eskiyol Dolmuş Saatleri

Denizli Dolmuş Güzergahları

Minibüs dolmuşlar Denizli il merkezi ile merkeze bağlı ilçelerde faaliyet göstermektedir. Bununla birlikte Çivril, Pamukkale gibi büyük ilçelere de yine yarım saatte bir otobüs bulmak mümkündür.

 

Denizli dolmuş güzergahları şehir merkezinden başlamakta ve ilçelere dağılan şekilde hareket etmektedir. Yani her dolmuşun tüm ilçeleri dolanmadığını ayrıca belirtmek gerekir. Hat sistemi bulunmayan Denizli dolmuşlar, üzerlerinde yazan ilçelere sefer düzenliyor.

Denizli dolmuş güzergahları il merkezindeki duraklarda başlamaktadır. Ardından 19 farklı ilçeye dağılarak hizmet verilmektedir. Alfabetik olarak Denizli dolmuş güzergahları şöyle sıralanabilir:

AcıpayamBabadağBaklanBekilliBeyağaçBuldanBozkurtÇalÇameliÇardakÇivrilGüneyGonazKaleMerkezefendiPamukkaleSarayköyTavas ve Serinhisar.

Denizli Şehir İçi Dolmuş Saatleri

İl merkezinde faaliyet gösteren Denizli şehir içi dolmuş saatleri merkez hareket saatleri sabah 6’da başlamaktadır. Son seferin akşam 21’de olduğu dolmuşlar, tam olarak 30 dakikada bir hareket etmektedir.

Sabah 06:10’da başlayan ilk sefer akşam 21:10’da son bulmaktadır. İlçe kalkış saatleri her 25 dakikada bir şeklinde planlanmıştır. Bu saatlerin hafta içi için geçerli olduğunu eklemek gerekir.

Denizli Minibüs Saatleri

Hafta içi ve hafta sonu Denizli Minibüs saatleri farklılık gösterebilmektedir. Cumartesi veya Pazar olması fark etmeden, hafta sonları uygulanan Denizli minibüs saatleri hafta içine göre daha seyrek olmayıp, daha geç başlayıp geç bitmektedir.

Buna göre düzenlenmiş olan merkez hareket saatleri hafta sonları sabah 06:15’de başlayıp akşam 21:15’de sona ermektedir. Bu saatler aralığında her 25-35 dakikada bir yeni bir minibüs hareket ediyor.

Denizli minibüs saatleri hafta sonu için ilçelerden kalkış ise sabah 06:20 olarak hizmete başlıyor. Akşam son sefer saati 21:20 olarak belirlenmiş durumdadır.

Denizli Cankurtaran Dolmuş Saatleri

İl merkezine yaklaşık 35 km mesafede bulunan Cankurtaran ilçesi için Denizli merkezine sürekli dolmuş ihtiyacı bulunuyor. Yine belediye denetimli olarak özel işletmelerin sağladığı Denizli Cankurtaran Dolmuş saatleri federasyon tarafından belirleniyor.

Cankurtaran Denizli yönünde hareket eden dolmuşlar sabah 06:10’da başlayıp akşam 19:30’da sona ermektedir. Bu saatler aralığında ise her 10 dakikada bir yeni hat kalkıyor. Kış aylarında veya geçici yol çalışmalarına bağlı olarak bu sürenin uzaması mümkün olabiliyor.

Denizli Cankurtaran dolmuş saatleri ise sabah 7’de faaliyete başlayıp akşam 20:30’da son bulmaktadır. Yaz aylarında bu saatlerin daha geç saatlere doğru planlandığını da ayrıca eklemek gerekir.

Denizli Cankurtaran dolmuş fiyatları 2022 yılı biterken öğrenci 6 TL, tam 7 TL olarak uygulanıyor.

Denizli Eskiyol Dolmuş Saatleri

Denizli Eskiyol minibüs hattı şehrin en çok kullanılan hatlarından birisidir. Denizli otogardan hareket ederek YSE Eskiyol üzerinden Bağbaşı Gökpınar’a ulaşıyor.

Denizli Eskiyol dolmuş saatleri gece 24 ve sabah 6 saatleri dışında her saat hizmet veriyor. Mesai saatlerindeki seferleri şöyle sıralanabilir:

Sabah Saatleri Akşam Saatleri
6:40 17:10
6:55 17:25
7:25 17:55
7:40 18:10
7:55 18:25
8:10

17:40

 

Eskiyol tarafından hareket eden dolmuş saatleri ise yukarıda belirtilen saatlerin 10 dakika öncesi olarak planlanmıştır.

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından denetimi sağlanan dolmuşlarla ilgili olarak e-devlet https://www.turkiye.gov.tr/icisleri-e-devlet-istek-sikayet-talebinde-bulunma-4696 üzerinden istek, öneri ve şikayetler iletilebiliyor.

Ayrıca Büyükşehir Belediyesi çağrı merkezi olan 444 85 20 aranarak yeni sefer talepleri ve mevcut hatlarla ilgili şikayetler dile getirilebilir.

Denizli Dolmuş Saatleri ile ilgili daha detaylı bilgi almak ve görüş belirtmek için ise Büyükşehir Belediyesinin resmi sitesine buradan  https://ulasim.denizli.bel.tr/ ulaşılabilir.