Emekli Sandığı, Bağ-Kur Veya SSK Fark Etmiyor! Başvuran Herkese 7.500 TL Ödeme Yapılıyor! Üstelik 31 Ocak'a Kadar Devam Ediyor

İçindekiler

ING BANK’TAN YÜKSEK PROMOSYON ÖDEMESİ

ING BANK’TAN KOLAY MAAŞ TAŞIMA AVANTAJI

ING BANK’TAN EMEKLİLERE EK AVANTAJLAR

ING BANK’TAN DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ

Bankaların Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile gerçekleştirdiği protokol kapsamında Emekli Sandığı (4C), Bağ-Kur (4B) ve SSK (4A) emeklileri ile bu emeklilerin hak sahipliğinden emekli maaşı alan kişilere ödenen promosyonlar artmaya başladı. Bankalar daha yüksek promosyon ile daha çok emekli müşteri çekmeye çalışırken; promosyon tutarlarını da arka arkaya günceller hale geldi. Bu ayın en yüksek promosyon ödemesini yapan bankalarından biri olan ING Bank ise güncel promosyon tutarlarını ve emekli maaşı taşıma kampanyasını açıkladı.

Müşterilerine çok sayıda avantajlar sunan ING Bank, aynı avantajları emeklilere sunmak için de harekete geçti. Emekli müşterilerine yüksek nakit promosyonlar sağlayan ING Bank, aynı zamanda ek avantajlar ve düşük faizli krediler ile de emeklileri desteklemeye başladı. İşte ING Bank’ın emekli promosyonu kampanyası…

 

ING BANK’TAN YÜKSEK PROMOSYON ÖDEMESİ

 

SGK ile protokolünü yenileyen ING Bank, promosyon tutarlarında artışa gitti. Emeklilere yönelik ödediği maaş promosyonlarını maaşa göre değişmekle birlikte 7.500 TL’ye kadar çıkaran ING Bank, 31 Ocak 2023 tarihine kadar devam edecek olan üç yıllık maaş taşıma kampanyası kapsamındaki detayları anlattı.

ING Bank’tan gelen açıklamaya göre, maaşını ING Bank’a üç yıllık taşıyıp promosyon taahhütnamesinin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan maaşı 3.500 TL’ye kadar olanların 4.500 TL; 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanların 5.250 TL; 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanların 6.750 TL; 10.000 TL’nin üzerinde olanların ise 7.500 TL ödeme alacağı öğrenildi.

 

ING BANK’TAN KOLAY MAAŞ TAŞIMA AVANTAJI

 

Emeklilerin maaş taşıma işlemleri açısında kolayca taşıma işlemlerini gerçekleştirebilmesi için harekete geçmiş olan ING Bank, şubelerinin yanı sıra başka kanallarından da emekli maaşı taşıma işlemine izin vermeye başladı. ING Bank, bu kapsamda detaylı bir açıklama yaptı.

Dileyen müşterilerinin şubelerinden dileyen müşterilerinin ise e-Devlet Kapısı aracılığıyla emekli maaşlarını taşıyabileceğini bildiren ING Bank, bu ay itibariyle telefon bankacılığı aracılığıyla da maaş taşıma işlemlerine izin vermeye başladı. Böylelikle, ING Bank emeklilerinin evden çıkmadan işlemlerini gerçekleştirebilmesi mümkün hale geldi.

 

ING BANK’TAN EMEKLİLERE EK AVANTAJLAR

 

Emeklilere ek birtakım avantajlar sunmaya başlamış olan ING Bank, ücretsiz para transferi ve diğer banka ATM’lerinden ayda iki kere ücretsiz para çekiminin yanı sıra harcama koşulsuz olarak emeklileri Turuncu Ekstra programından da yararlandıracağını belirtti. ING Bank, bu kapsamda birtakım şartlar belirledi.

Pek çok avantaj sağlayan Turuncu Ekstra programına emeklileri harcama koşulu olmadan alacak olan ING Bank, maaş taşıma işleminin ardından ilk maaşın yattığı tarihten başlayarak 3 ay geçerli olacak bu avantajı sağlayacağını bildirdi. Öte yandan ING Bank, bu avantajdan yalnızca 4 Ocak 2023 tarihi sonrasında maaş taşıyan emeklilerin yararlanabileceğini belirtti.

 

ING BANK’TAN DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ

 

Öte yandan emekli banka müşterilerine yalnızca yüksek promosyonlar ve ek birtakım avantajlar sunmayan ING Bank, aynı zamanda emeklilere özel faiz oranlarından kredi de sağlamaya başladı. Bu kapsamda emeklilere daha uygun faizden kredi verecek olan ING Bank, bu faiz oranını da açıkladı.

Emekli müşterilerinin bankasından çekeceği ilk kredisinde faiz oranlarını yüzde 1,39’a kadar çekecek olan ING Bank, emeklilere sunduğu kredi avantajlarını düşük faizle de sınırlamadı. ING Bank, aynı zamanda emeklilerden kredi tahsis ücreti almayacağını da duyurdu.