Emekliye Maaş Ek 7.500 TL Sadece Garanti BBVA'dan Ödenecek! 6.000 TL Nakit Direkt Hesaplara Geçiyor! 1.500 TL İse Kartlara Yüklenecek!

EMEKLİYE 6.000 TL NAKİT PROMOSYON DEVAM EDİYOR!

EN YÜKSEK EMEKLİ PROMOSYONU

EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU NASIL ALINIR?

Emeklilerin 2023 yılında da kazanımları devam ediyor. Bir yandan EYT ile yeni yılda emekli olmak isteyenler gün sayarken, diğer yandan memur ve emekli maaşlarına gelen yüzde 30 zam ve en düşük emekli maaşının 5.500 TL’ye çıkarılmasının ardından ek zam ve emekliler ek ödemeler araştırılıyor.

3600 ek gösterge düzenlemesinde de sona gelinmesinin ardından özellikle yeni emekli olacak vatandaşlar birçok avantaj elde edecekler. Bu avantajlar arasında banka promosyonları da dikkat çekiyor. Garanti BBVA tarafından emekli maaşını bankadan almayı taahhüt edenler için 7.500 TL’ye varan emekli maaşına ek ödeme yapılacak.

EMEKLİYE 6.000 TL NAKİT PROMOSYON DEVAM EDİYOR!

 

Emekli maaşını Garanti BBVA’ya taşıyan tüm SGK emeklileri için 6.000 TL’ye varan nakit promosyon ödemeleri anında yapılıyor. Ayrıca emekli maaş promosyonuna ek olarak 1.500 TL bonus fırsatı da sunulacak.

Toplamda 7.500 TL’ye kadar çıkan emekli maaş promosyon oranları Garanti BBVA’nın emeklilere özel bankacılık ayrıcalıkları sayesinde çok daha avantajlı hale gelebiliyor. Emekli maaşının belirlenen tarihler içinde Garanti BBVA’ya ilgili süreler için taşınması ve Garanti BBVA’dan emekli maaşını alınacağının taahhüt edilmesi gerekmektedir.

EN YÜKSEK EMEKLİ PROMOSYONU

EYT düzenlemesinde de sona gelinmesinin ardından bankaların emekli maaş promosyonlarında oranların artacağına dair iddialar gündeme geldi. Henüz net bankalardan net bir açıklama bulunmazken Garanti BBVA tarafından hali hazırda emeklilere 7.500 TL’ye varan emekli promosyonu veriliyor. 31 Ocak 2023 tarihine kadar maaş taşıma işlemlerinin yapılması halinde emekli promosyon oranlarından yararlanılması sağlanacak.

EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU NASIL ALINIR?

 

 

 

Aylık emekli maaş tutarına göre değişen miktarda yapılan promosyon ödemelerinden yeni emekli olacak SSK ve Bağ Kur’luların SGK müdürlüklerinden veya e – Devlet üzerinden Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi’nde Garanti BBVA’yı seçmeleri gerekecektir.

Emekli Sandığı kapsamında emekli olacaklar ise kuruma verecekleri emeklilik dilekçesinde Garanti BBVA’yı seçerek 3 yıllığına taahhüt vermeleri gereklidir. 31 Ocak tarihine kadar yapılan maaş taşıma işlemleri ile 7.500 TL’ye kadar promosyon ödenecek.