İşkur'un Evde İş İmkanları Nelerdir?

İşkur'un Evde İş İmkanları nelerdir 2023. İşkur Evlere İş Veriyor mu? İşkur Paketleme İşi Nasıl Alınır? İşkur Eve İş Nasıl Alınır? Evden Çalışarak Ne Kadar Para Kazanılır?

 

İşkur’un Evde İş İmkanları 2023

İşkur’un Evde İş İmkanları 2023. İşkur Evlere İş Veriyor mu? İşkur Paketleme İşi Nasıl Alınır? İşkur Eve İş Nasıl Alınır? Evden Çalışarak Ne Kadar Para Kazanılır?

Eğer para kazanmak istiyorsanız, evinizden çıkmadan bu isteğinizi yerine getirmeniz mümkündür. Sizlerin de bildiği üzere pandemiden sonra firmalar evden çalışma modelini desteklemeye başlamıştır.

Bu bağlamda birçok iş evden çıkmadan yapılabilmektedir. İşkur’un evde iş imkanları ise ev hanımları, öğrenciler, emekliler ve engelliler başta olmak üzere pek çok kişi tarafından merak edilir.

İşkur’un Evde İş İmkanları 2023

Çorap Paketleme

Maske Paketleme

Sabun Paketleme

Kına Paketleme

Takı Paketleme

Kuruyemiş Paketleme

Unlu Mamul Paketleme

İşkur Evlere İş Veriyor mu?

İşkur Paketleme İşi Nasıl Alınır?

İşkur Eve İş Nasıl Alınır?

Evden Çalışarak Ne Kadar Para Kazanılır?

 

Evde yapılabilecek en ideal iş ürün paketlemedir. Firmalar ile anlaşma sağlamanız durumunda firma ürünlerini evinizden çıkmadan paketleyebilir ve bu doğrultuda para kazanabilirsiniz. Genellikle tekstil ve takı firmaları evlere paketleme işi vererek fabrika giderlerini düşürmek istemektedir.

Bu firmaların iş ilanlarına başvuruda bulunabilmek için İşkur şubelerini ziyaret etmeniz veya online şubeye giriş yapmanız yeterlidir. İşkur tarafından sunulan evde iş imkanları aşağıda detaylı bir şekilde ele alınmıştır.

Çorap Paketleme

Çorap paketleme, evden yapılabilecek en basit işlerden bir tanesidir. Tekstil firmaları üretmiş oldukları çorapları paketlemeleri için evden çalışmak isteyen kişilerden yardım almaktadır. Bir tekstil firması ile anlaşma sağladığınızda paketlenmemiş çoraplar adresinize kadar gönderilir. Sizler bu çorapları talimatlara uygun olarak paketlediğinizde paket başına para kazanmış olursunuz.

Maske Paketleme

Özellikle pandemi döneminde artan maske kullanımı nedeniyle maske paketleme işi oldukça popüler bir hale gelmiştir. Maske üretimi yapan firmalar tarafından sizlere gönderilen dağınık haldeki maskeleri paketleyip kutulara yerleştirerek para kazanabilirsiniz. Bu işten kazanacağınız paranın tutarı; el becerinize ve göstereceğiniz çabaya göre aylık 6.000 TL’ye kadar çıkabilir.

Sabun Paketleme

Sizlerin de bildiği üzere paketlenmesi gereken ürünlerin başında sabunlar gelir. Firmalar fabrika giderlerini azaltmak ve tasarruf sağlamak için evlere sabun paketleme işi vermektedir.

Özellikle evden çalışmak isteyen kişiler bu işe başvuruda bulunup firma tarafından gönderilen sabunları paketleyerek para kazanabilirler. İşkur üzerinden sabun paketleme işi veren firmalara başvuruda bulunmak mümkündür.

Kına Paketleme

Kına paketleme işi de son yıllarda popüler bir hale gelmiştir. Kına üretimi ve satışı yapan bir firma ile anlaşma sağladığınızda tarafınıza bir kutu gönderilir. Bu kutu içerisinde kınalar ve paketleme aşamasında kullanacağınız malzemeler yer alır.

Firmanın istediği gibi bu kınaları paketlemeniz durumunda ayda 6,000 TL’ye kadar para kazanmanız mümkündür. Ancak göstereceğiniz çabanın düzeyine göre bu miktarda artış veya azalış meydana gelebilir.

Takı Paketleme

Takı paketleme ise en kolay ve en çok kazandıran evden iş fikirleri arasında yer alır. İşkur üzerinden bir takı firması ile anlaşmanız durumunda toka, kolye, küpe ve bileklik gibi takılar ev adresinize kadar gönderilir.

Sizler bu takıları kurallara uygun olarak paketleyip firmaya geri gönderirsiniz. Bu doğrultuda geçiminizi idame ettirecek düzeyde para kazanmanız mümkündür.

Kuruyemiş Paketleme

Kuruyemiş paketleme ise titizlik isteyen bir iştir. Evinize kilolar halinde gönderilen kuruyemişleri tartarak paketlere yerleştirmeniz karşılığında ayda 8.000 TL’ye kadar para kazanabilirsiniz. Ancak bu tutar, günde minimum 8 saat paketleme yapmanız durumunda geçerlidir. Paketlediğiniz kuruyemişleri ise gün sonunda tekrar firmaya göndermeniz gerekecektir.

Unlu Mamul Paketleme

Unlu mamuller de evden çalışan kişiler tarafından paketlenebilmektedir. Ancak bu unlu mamullere ekmekler dahil değildir. Genellikle kurabiye ve pasta gibi ürünler, evden çalışan kişiler tarafından paketlenerek satış noktalarına gönderilmektedir. Unlu mamul paketleme işine başvuruda bulunabilmek için İşkur şubelerini ziyaret etmeniz yeterlidir.

İşkur Evlere İş Veriyor mu?

İşkur evlere iş veriyor mu sorusu, evden çalışarak para kazanmak isteyen kişiler tarafından sıklıkla sorulmaktadır. İşkur, işverenler ile işçileri bir araya getiren bir kurumdur. Paketleme işçisi arayan firmalar, İşkur üzerinden iş ilanı yayınlayarak işe alım yapmaktadır. Bu nedenle İşkur firmasının evlere iş verdiği söylenebilir.

Eğer İşkur online şube üzerinden başvuruda bulunacaksanız, meslek bilgilerinizi paketleme işçisi olarak seçmeniz gerekir. Sizler için uygun olan pozisyonlar açıldığında sisteme kayıtlı cep telefonu numaranıza bir SMS gönderilecektir. Bu SMS’te yer alan bilgilendirmeleri takip ederek iş başvurusunda bulunmanız mümkündür.

İşkur Paketleme İşi Nasıl Alınır?

İşkur paketleme işi nasıl alınır sorusunun yanıtına gelecek olursak; İşkur üzerinden paketleme işçisi arayan firmalara başvuruda bulunmak istiyorsanız, öncelikle şehrinizdeki İşkur şubelerini veya online şubeyi ziyaret etmeniz gerekir. Burada meslek bilgilerinizi paketleme işçisi olarak kaydettiğinizde karşınıza tüm ilanlar çıkacaktır.

Karşınıza çıkan ilanlar arasından sizin için en uygun olanını seçerek iş başvurusunu tamamlayabilirsiniz. Başvurunuzun onaylanması durumunda firma tarafından adresinize kadar paketlenmesi gereken ürünler gönderilecektir.

İşkur Eve İş Nasıl Alınır?

Evden çalışmak isteyen kişiler, İşkur eve iş nasıl alınır sorusunu yönelterek yanıt aramaktadır. Evden yapılabilen işlere İşkur üzerinden başvuruda bulunmanız mümkündür. Bunun için İşkur şubesine gitmeli ve kendinize bir profil oluşturmalısınız. Bu profilinizi kullanarak evlere iş veren firmalara başvuruda bulunmanız mümkündür.

İşkur üzerinden yayınlanan ilanlar genellikle güvenilirdir. Başvurunuz onaylanırsa, yapmanız gereken işlemler firma tarafından sizlere iletilecektir. Belirtilen tüm işlemleri yerine getirmeniz durumunda işe alım süreci sonlanacak ve evden çalışmaya başlayabileceksiniz.

Evden Çalışarak Ne Kadar Para Kazanılır?

Evden çalışarak ne kadar para kazanılır sorusu sıklıkla sorulur. Evden çalışarak kazanacağınız paranın tutarı; işin türüne, göstereceğiniz emeğe, el becerinize ve harcayacağınız zamana göre değişiklik gösterecektir. Ancak İşkur üzerinden bir işe başvurduğunuzda alacağınız ücret minimum asgari ücret olacaktır. Maksimum ücret ise az önce belirtilen durumlara bağlı olmakla birlikte 8,000 TL’ye kadar çıkabilir.

Eğer aynı evde ikamet ettiğiniz birisi ile iş yaparsanız, çok daha fazla iş yapabileceğiniz için kazanacağınız tutar da artabilir. Örneğin paketleme işi yapacaksanız, daha fazla ürün paketleyeceğiniz için kazanacağınız tutar da fazla olacaktır. Daha fazla bilgi alabilmek için başvuruda bulunduğunuz firma ile iletişime geçmeniz gerekir.