Maçkolik Halka Arz Ne Zaman? Hangi Bankalarda Var? Kaç Lot Veriyor? Eşit mi Oransal mı? 2023

İçindekiler

Maçkolik Halka Arz Ne Zaman? Hangi Bankalarda Var? Kaç Lot Veriyor?

Maçkolik Halka Arz Ne Zaman?

Maçkolik Ne Zaman Borsada İşlem Görecek?

Maçkolik Halka Arz Ne Zaman Olacak? Yatırımcılar Sermaye Piyasası Kurulu tarafından açıklanan sonuçları hızlı bir şekilde takip etmenin yolunu arıyor. Sitemiz üzerinden Sermaye Piyasası Kurulu tarafından açıklanan son dakika gelişmelerini ve halka arz olan tüm şirketleri çok detaylı bir şekilde görebilirsiniz. Maçkolik halka halka arz başvurusunun onaylandığını açıklanırken yeni detaylar da merak ediliyor. Maçkolik halka arz sonuçları açıklandı mı? Eşit dağılım mı olacak? Kaç lot veriyor? Hangi bankalar ile ortak olacak? Gibi detaylar merak ediliyor.

 

Maçkolik Halka Arz Ne Zaman? Hangi Bankalarda Var? Kaç Lot Veriyor?

Kısa süre önce Maçkolik halka arzının onaylandığı açıklanmıştı. Bununla alakalı birçok yatırımcı da detayları öğrenmeye başladı. maçkolik halka arz başvurusunun onaylandığını açıklanmasından itibaren halka arz ne zaman soruları da sıklıkla soruluyor. maçkolik ne zaman halka arz edilecek? Yanı sıra dağılım şekli oransal mı olacak? Yoksa daha farklı mı olacak? Bu gibi işlemlerden merak ediliyor.

Borsada ne zaman işlem göreceği de bir hayli merak konusu uzunca yıllardır futbol ve futbol başta olmak üzere bahis dünyasında önemli bir yer edinen Maçkolik hisse kodu ve hangi bankalarda olacağı da yatırımcıların en fazla merak ettiği konuların başında geliyor. Maçkolik halka arzı hakkında merak edilen tüm detayları içeriğimizde görebilirsiniz.

Maçkolik Halka Arz Ne Zaman?

Yatırımcılar özellikle Maçkolik halka arz tarihi ne zaman olduğunu merak ediyor. Bununla alakalı resmi bir açıklama gelmedi. Önümüzdeki günlerde konuyla ilişkin resmi bir açıklamanın yapılması bekleniyor. 2023 yılının ilk aylarından itibaren maçkolik halka arz edilmesi de ihtimalle arasında olacak.

Maçkolik’in hangi bankalar ile çalışma için ne olacak oda merak ediliyor. Konuyla alakalı da bir açıklama geldi. Maçkolik İnfo Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığıyla Yıldız Pazar’da Satışta olacağı duyuruldu.

maçkolik halka arz ne zaman, hangi bankalarda var, kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı 2023

Maçkolik Ne Zaman Borsada İşlem Görecek?

Maçkolik halka arz talepleri ile alakalı detaylar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlıyor. Maçkolik ne zaman borsada işlem görecek konusu da sıklıkla araştırılıyor. Halka arz talep toplama işlemleri tamamlanması ile birlikte borsada işlem görmeye başlayacağı duyuruldu. Halkalar tarihi seni netleşmedi. Halka arz tarihleri ile alakalı detaylar önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor. Maçkolik şirketi 8,500,000Lot veriyor. Maçkolik hisse kodu #MACKO olacak.

Maçkolik halka arıza oransal mı eşit dağılım mı olacak? Bu konu da sıklıkla araştırılıyor. Maçkolik eşit bir dağılım gerçekleştirilecek. maçkolik hisse fiyatı ne kadar olacağı da belli oldu. maçkolik 38 TL den halka arz olacağı duyurulmuştu. Toplamda 8 milyon 500 bin TL nominal değeri olan Maçkolik internet anonim şirketlerin hisse değerleri 38 TL üzerinden halka arz edilecek.

Detaylar geldiği sürece sitemizde güncelleme yapacağız. Halka arz ile alakalı  hem Maçkolik hem de Yatırımcılar Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yapılan açıklamaları internet sitemizde görebilirsiniz.

maçkolik halka arz ne zaman, hangi bankalarda var, kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı