Maksimum Haber 2022 - Dijital Astroloji Danışmanlığı ile Para Kazanma

Dijital Astroloji Danışmanlığı ile Para Kazanma

Astroloji, geçmişten bu yana insanların ilgisini çekmiş ve üzerine birçok çalışma yapılmıştır. Bilimsel dayanıklı yeterli olmasa da gezegen hareketlerinin insanlar üzerinde etkili olduğu bilinir. Astroloji alanında eğitim almanız veya diploma sahibi olmanız bu alanda çalışmanız için şart değildir. Dijital astroloji danışmanlığı ile para kazanma sosyal medya uygulamalarının hayatımıza girmesi ile mümkün hale gelmiştir.

Dijital Astroloji Danışmanı Nasıl Olunur?

Astroloji danışmanı olmak istiyorsanız öncelikle bu alanda yeterince bilgi sahibi olmanız önemlidir. Astroloji sadece burçlar ve burçlara dayalı yorumlardan oluşmaz. İnsanların doğum saatlerine göre çıkarılan doğum haritaları vardır. Bu haritalar, hayat boyu hangi gezegenlerin etkisinde kalınacağı, hangi alanlarda başarı olunacağı gibi noktalarda insanlara yol gösterir. İşte bu noktada astrologlar büyük bir öneme sahiptir.

Kişisel olarak yorumlanması son derece zor olan doğum haritalarını astrologlar yorumlar, yol gösterir ve hayatınızda başarılı olabileceğiniz etkenler hakkında bilgi verir. Dijital platformlarda bu işi yapmak için online doğum haritası yorumu üzerine kendinizi geliştirebilirsiniz. Beraberinde tarot açılımları yaptığınızda yüksek kazançlar elde etmeniz mümkündür.

Dijital Astroloji Danışmanlığı Nerede Yapılabilir? 

Astroloji danışmanlığı yapabileceğiniz platformlar oldukça fazladır. İnstagram, Twitter, Tiktok ve Facebook hesapları oluşturabilirsiniz. Bu hesaplarda yorumlarınızı paylaşmanız, müşterilerinizin yorumlarını da paylaşarak güvenilir imajlar çizmeniz önemlidir. Sosyal medya ile birlikte astroloji bloğu açmanız da mümkün.

Hedef kitlenize kendinizi tanıtmanız ardından blog sayfanıza yönlendirebilir, tıklanma üzerinden de kazanç sağlamaya başlayabilirsiniz. Bu sektörde en önemlisi tanınmanız ve tavsiye edilmenizdir. Sosyal medyayı düzenli şekilde kullanmanız, tüm mecralarda özel günlere dair ilgi çekici paylaşımlar yapmanız gerekir. Astroloji danışmanları günümüzde sosyal medya hesapları son derece aktif kullandığı için fark yaratmanız önemlidir.

Dijital Astroloji Danışmanları Ne Kadar Kazanır?

Dijital astroloji danışmanlığında genellikle müşterilerle yüz yüze gelmeden harita yorumları yapılır. Bazı astrologlar görüntülü konuşma ile de harita yorumları, burç yorumları yapabilmektedir. Dijital astroloji danışmanlığı ile para kazanma konusunda net fiyatlar vermekse mümkün değildir. Fiyatlar tamamen kişisel olarak belirlenir ve en az 100 TL gibi ücretlerle yorum yapılır.