Maksimum Haber 2022 - Getir Kurye Başvurusu ve Şartları

Getir Kurye Başvurusu ve Şartları

Yemek ve market ürünlerini adrese teslimat hizmeti yaparak başta Türkiye olmak üzere birçok Avrupa ülkesinde bayisi olan Getir şirketi, sunduğu iş imkanları arasında en tercih edileni olan kuryelik için Getir kurye başvuru ve şartlarını aramaktadır. Getir şirketinde kuryelik yapmak isteyenlerin uyması gereken belirli şartlar, yaş sınırı ve getirmesi gereken belgeler bulunmaktadır. İş başvurusunun kabulü başvuru yapanın şartlara uyumuna bağlı olarak değişmektedir.

 

Getir Kurye Başvuru Şartları Nelerdir?

Getir şirketine kuryelik iş başvurusu yapabilmek için şirket tarafından belirlenen şartları bulundurmanız gerekmektedir. Şirket tarafından belirlenen Getir kurye başvuru şartları nelerdir? Getir Kurye başvuru şartları şunlardır:

18 yaşını doldurmuş olmanız gerekmektedir.

Eğitim durumunuzun en az ilkokul mezunu olması gerekmektedir.

A1 ve A2 sınıfı ehliyet sahip olmanız gerekmektedir.

Aktif bir şekilde motor kullanıyor olmanız gerekmektedir.

Siparişleri güvenli ve hızlı bir şekilde teslim etmeniz gerekmektedir.

Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilmelisiniz.

Takım çalışmasına adapte olabilmeli ve uyum sağlayabilmelisiniz.

Teknolojik alet ve ekipmanları bilgili olmanız gerekmektedir.

Getir şirketinde kurye olarak çalışmak isteyenlerin bu şartları bulundurması gerekmektedir.

 

 

Getir Kurye Başvurusu Nasıl Yapılır?

İş arayanlar tarafından en çok tercih edilen iş olan Getir şirketinde kuryelik yapmaktır. Getir şirketine başvuru yapmak isteyenler için Getir kurye başvurusu nasıl yapılır? Getir şirketi başvuru yapmak isteyenler için iki farklı başvuru seçeneği sunmuştur. Başvuru seçeneklerinden ilki Getir mobil uygulamasını indirip “Kurye” bölümünde yer alan başvuru formunu doldurmaktır. İkinci başvuru seçeneği ise yaşadığınız şehirdeki Getir şirketi bürolarında yer alan İnsan Kaynakları departmanına gidip yüz yüze iş başvurusu şeklindedir.

 

 

Getir Kurye Başvurusu İçin Gerekli Olan Belgeler Nelerdir?

Getir şirketine başvuru yapabilmek için şirket tarafından istenen belgeler bulunmaktadır. Getir kurye başvurusu yapacakların elinde bulundurması gereken belgeler şunlardır:

İkametgah Belgesi,

Adli Sicil Kaydı,

Fotoğraf

Gerekli olan belgeler Getir kurye başvurusu ve şartları arasında yer almaktadır. Başvuru yapan kişinin belgeleri ve şartlara uyumu incelendikten sonra başvuru yapan kişiye iş başvuru sonucunun olumlu ya da olumsuz olduğu bildirilmektedir.