Maksimum Haber 2022 - Hepsijet Kurye Başvurusu ve Maaşları

Hepsijet Kurye Başvurusu ve Maaşları

Hepsiburada firması içerisinde kurye olarak görev almak isteyen bireylerin Hepsijet kurye başvurusu ve maaşları konusu üzerine araştırmalar gerçekleştirdiği karşımıza çıkmaktadır. Söz konusu hepsiburada firmasının günlük olarak birçok alan sipariş aldığı bilinmektedir. Bu siparişlerin yoğunluğuna bağlı olarak da birçok hepsijet kuryesinin işe alımının gerçekleştirildiği belirtilmektedir. Peki hepsijet kuryeleri nasıl işe giriyor, ne kadar maaş kazanıyor? Sizler de bu konu ve sorular hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız, yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

Hepsiburada Hepsijet Kuryeleri Ne Kadar Maaş Alıyor?

Aslında bakıldığında hepsiburada markası içerisinde çalışmakta olan kuryelerin, diğer markalarda da olduğu gibi kurye ya da paket başına ücret aldığı bilinmektedir. Söz konusu bu ücretlerin tek paket başına değil de 50 ya da katları şeklinde ilerlediği karşımıza çıkmaktadır. Örneğin bir kurye 100 paket taşımış ise paket başı 5 TL almaktadır.

Bunun sonucunda ise günlük ücreti 500 TL olarak karşımıza çıkmaktadır. Buna göre bakıldığında hepsijet kurye maaşları bu şekilde hesaplanmakta ve kuryeden kuryeye ne kadar paket taşıdığına bağlı olarak değişiklik göstermektedir.

HepsiJet Kuryesi Olmak İçin Aranan Şartlar Nelerdir?

Öncelikle Hepsijet bünyesi içerisinde kurye olarak çalışabilmek için bazı şartları sağlıyor olmak gerekmektedir. Söz konusu hepsijet kurye şartları ise şu şekilde sıralanabilmektedir;

18 yaşını doldurmuş olmak,

Ehliyete sahip olmak,

Herhangi bir sabıka kaydı olmamak,

Herhangi bir ceza durumu olmamak,

Askerlik ile ilişiği tamamlanmış olmak.

Hepsiburada Hepsijet Kurye İş Başvurusu Nasıl Gerçekleştirilmektedir?

Söz konusu firma bünyesinde çalışmak için öncelikle ilgili sitelerde yayınlanan ilanların takibi yapılması gerekmektedir. Bu siteler kariyer siteleri olarak örneklendirilebilmektedir. Buna ek olarak bu gibi siteler içerisinde ilan yayınlandıktan sonra içerisinde bulunan ilgili form doldurulmaktadır. Söz konusu bu form iş başvurusunda bulunacak bireyin kişisel bilgileri içermektedir.

Buna göre bakıldığında eğer sizler de hepsijet kurye başvurusu ve maaşları hakkında daha fazla bilgiye ihtiyaç duyuyorsanız, ilgili firma ile iletişime geçebilir ya da yayınlanan iş ilanları üzerinden, firma hakkında daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.