Selçuk Geçer'den Dolar İtirafı! Dolar Satacaklar Bunu Mutlaka Öğrenin! Dolar 40 TL!

Selçuk Geçer’den Dolar İtirafı! Dolar Satacaklar Bunu Mutlaka Öğrenin

 Dolar Ne Kadar Olacak?

40 TL’ye Yükselecek

Borsada Neler Olacak?

Yatırımcının en fazla tercih ettiği dövizlerde olan dolar ile alakalı önemli bir değerlendirmede ekonomist Selçuk geçer’den geldi. Dolar ile alakalı sık sık yorumlar paylaşan ünlü Ekonomist dolar almak isteyen ve 2023 yılında dolara yatırım yapmak isteyen insanları uyardı.

Selçuk Geçer’den Dolar İtirafı! Dolar Satacaklar Bunu Mutlaka Öğrenin

Piyasalar hakkında değerlendirmeler yapan Selçuk Geçer altın, dolar, FED kararı ve borsa gibi tüm detayları değerlendirdi. Selçuk geçer doların Şubat ayı performansını da değerlendirdi ve olası beklentilerini tek tek açıkladı. 2023 yılı Şubat ayı beklentilerini de söyleyen Geçer dolar borcu olanlara kötü haber verdi.

 Dolar Ne Kadar Olacak?

Selçuk Geçer 2022 yılında dolar satmak isteyen vatandaşları her zaman uyarmış ve “bekleyin satmayın” ifadelerini kullanmıştı. 2022 yılında ünlü ekonomistin söyledikleri çıktı ve dolar yatırımcısına çok ciddi paralar kazandırdı. Bu alanda da son derece başarılı işlere imza atan Selçuk geçer 2023 yılı içinde doların ciddi bir çıkış yapacağını düşünüyor. 2022 yılında 12 TL olarak görülen dolar 18 TL bandına çıkmış ve 2023 yılında da en büyük yatırım araçları arasında yer almıştı.

40 TL’ye Yükselecek

Selçuk Geçer 2023 yılında dolar konusunda oldukça iddialı açıklamalar yapmaya devam ediyor. 2023 yılında doların 40 TL bandına kadar çıkabileceğini ifade eden Selçuk Geçer “Şubat ayından sonra 24 TL bandına yerleşeceğini düşünüyorum. Dolar için 2023 yılı tam bir çıkış yolu olacak.” ifadelerini kullandı.

2023 yılında dolar yatırımı yapmayanların üzüleceğini söyleyen Selçuk Geçer elinde dolar olan kişiler ve bozdurmak isteyen kişilerin mutlaka iki kez düşünmesi gerekiyor. Dolar yatırımı son derece akıllıcadır. Özellikle de 2023 seçimlerinden sonra çok daha fazla bir artış söz konusu olabilir.

selçuk geçer’den dolar i̇tirafı! dolar satacaklar bunu mutlaka öğrenin!

Borsada Neler Olacak?

Selçuk Geçer yatırım aracı olarak borsayı tercih edenler de önemli açıklamalar gerçekleştirdi. Borsada yaşanan dalgalanmaların bir süre daha devam etmesini muhtemel olduğunu söyleyen Geçer “bu durum yatırımcıların elini kolunu bağlıyor. Ancak borsa için birkaç ay daha beklemek gerekir piyasaları yakından takip etmeye devam edelim.”