SON DAKİKA: 5 yıllık evlilik tek celsede bitti! Oyuncu Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz boşandı!

SON DAKİKA: Sanat camiasında parmakla gösterilen çiftlerden olan Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz'den kötü haber geldi. Ünlü oyuncu Buğra Gülsoy ile 5 yıllık eşi Nilüfer Gürbüz cephesinden gelen boşanma iddiaları doğru çıktı. Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz dün gerçekleşen davada tek celsede boşandı. İşte Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz'ün boşanma haberinin ayrıntıları...

 

2018 yılında nikah masasına oturan Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz, 5 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldı. Bugün görülen davada Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz'ün evliliği tek celsede bitti. Çiftin 4 yaşındaki oğulları Cem'in velayeti annede kaldı.

 

Kuzey Güney, Aşk Yeniden ve Dünyayla Benim Aramda gibi birçok başarılı projede boy gösteren yakışıklı oyuncu Buğra Gülsoy, 2018 yılında Nilüfer Gürbüz ile mutluluğa "evet" dedi. Çiftin evliliğinden 4 yaşında bir oğulları dünyaya gelen Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz cephesinden kötü haber geldi.

BUĞRA GÜLSOY İLE NİLÜFER GÜRBÜZ TEK CELSEDE BOŞANDI

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; 2018 yılında evlenen çift salı günü anlaşmalı olarak tek celsede boşandı. Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz'ün 4 yaşındaki oğulları Cem'in velayeti annede kaldı. Gülsoy ile Gürbüz çocuklarının ruh sağlığının olumsuz etkilenmemesi için dostça görüşmeye devam edecekleri öğrenildi.