Volim Fiyat Listesi – 2023 Yeni Zamlı Fiyatlar

İçindekiler [Gizle]

Volim Fiyat Listesi – 2023 Yeni Zamlı Fiyatlar

Volim Nedir?

Volim Fiyatları

Volim Alkol Oranı Kaç?

Volim Sarhoş Eder mi?

Volimin Yanında Ne Gider?

Volimin Etkisi Ne Zaman Geçer?

Volim Fiyat Listesi – 2023 Yeni Zamlı Fiyatlar

Volim Fiyat Listesi – 2023 Yeni Zamlı Fiyatlar Nedir? Alkol tüketenler için yeni bir lezzet olarak piyasaya sürülen Volim, kısa süre içerisinde tüm dünyada etkisini arttırmaya başladı. Aromalı bir lezzet olarak bilinen volim içkisi, içimi kolay ve rahattır. Volimi ilk defa tüketen kişiler bu içkiyi daha çok meyveli sodaya benzetir. Tadının da güzel olmasından dolayı pek çok kişi tarafından severek tüketilir.

 

Ülkemizdeki vergi artışlarından en çok etkilenen grup ise alkoller oldu. Her sene yüksek oranda artan fiyatlara rağmen pek çok alkol türü severek tüketilmeye devam ediliyor. Bu alkollerden olan volimde ilk çıktığı günden itibaren kademeli bir şekilde fiyatı yükselen ürünler arasında yer almıştır. Volim fiyat listesi araması da bu yüzden sıklıkla yapılıyor. Her ne kadar fiyatı yükselse de rakam olarak biralarla eş değerdir.

Volim Nedir?

Volim, pek çok tekel bayisinde satılan farklı bir aromaya sahip bir alkol çeşididir. Volim, meyve aromalı bir içkidir. Volim şişesine bakarak bunun alkollü bir ürün olup olmadığını anlamanız oldukça güçtür. Çünkü meyveli soda şişelerinden farksız bir tasarıma sahiptir. Orta alkollü olarak nitelendirilen volimin alkol oranı biradan çok yüksek ve rakı, viski gibi sert içeceklerden de düşüktür.

İçimi kolay olduğu için pek çok kişi art arda içer. Ancak çok fazla içilmesi, sarhoş olmanıza sebep olabilir. Biranın 3 katı kadar alkol oranına sahip olan volim, etkili bir içki türüdür. Kolaylıkla tüm tekel bayilerinde volime ulaşabilirsiniz.

Volim Fiyatları

Volim Fiyat Listesi – 2023 Yeni Zamlı Fiyatlar NedirEn çok merak edilen konulardan biri de volim fiyatları konusudur. Çünkü her geçen gün farklılaşan alkol fiyatlarını takip etmek artı bir hayli güç olmaya başladı. Yeni yılında gelmesiyle birlikte yapılan son düzenlemeyle birlikte tüm volim ürünlerinin fiyatı da sabitlendi. Piyasada satılan pek çok bira türüyle aynı fiyata sahip olan volim, birçok farklı çeşidiyle tüketicileri bekliyor. 2023 yılı itibariyle güncel volim fiyatları aşağıda verildiği gibidir.

Volim limonlu alkollü içecek 35 TL

Volim çilekli alkollü içecek 35 TL

Volim shot votka 35 TL

Volim kola aromalı 35 TL

Volim enerji içeceği 35 TL

Volim karpuzlu alkollü içecek 35 TL

Volim sade alkollü içecek 35 TL

Görüldüğü üzere tüm volim çeşitlerinin fiyatı sabitlenmiştir. 35 TL’ye dilediğiniz tüm volim ürünlerini satın alabilirsiniz. Tıpkı biralarla aynı fiyata sahip olan volim içecekleri bu yüzden sıklıkla tercih edilen içkilerden biri olarak karşımıza çıkıyor.

Volim Alkol Oranı Kaç?

Volime yeni başlayacak olanların sıklıkla merak ettiği konulardan biri de alkol oranı konusudur. Her alkollü içeceğin içerisinde farklı alkol oranları yer alır. İçeceklerdeki alkol oranı arttıkça, içecekte aynı oranda sertleşecektir. Bunun yanı sıra alkol oranı arttıkça çok daha hızlı sarhoş olacaksınız.

Meyveli bir alkol çeşidi olduğu için volimi içerken herhangi bir karışım hazırlamanıza gerek yoktur. Doğrudan bira içer gibi volimi de içmeniz en uygun içme şeklidir. Piyasada yer alan tüm volim çeşitleri 250 ml olarak üretilir ve satılır. Böylelikle 1 litrelik volimin fiyatı da 140 TL’ye tekabül ediyor. Volimin alkol oranı ise %14,4’tür. Orta seviyeli alkollü içecekler sınıfında yer alan volim, bu özelliğinden dolayı da sık sık tercih ediliyor.

Volim Sarhoş Eder mi?

Volim kullanmak isteyen ve sarhoş olmaktan korkan tüketicilerin merak ettiği bir diğer konuda budur. Her alkollü içecek sarhoş eder. Burada önemli olan nokta ise tükettiğiniz içeceğin alkol oranı ve ne kadar tükettiğinizdir. Volim, %14,4 alkol oranına sahip bir içkidir. Aromatik bir tada sahip olduğundan dolayı alkol olup olmadığını ilk etapta hissetmezsiniz. Bu yüzden genellikle art arda ve çok sayıda tüketilir. Bu da kişinin sarhoş olmasına sebep olur.

Normal bir bünyede 1-2 şişeye kadar ciddi bir sarhoşluk belirtisi ortaya çıkmaz. Ancak 2 şişe ve üzeri içilmesi durumunda sarhoşluk belirtileri ortaya çıkar ve tüketen kişi sarhoş olur. Çok fazla alkol tüketen biri değilseniz 1 şişesi dahi sizi etkileyebilir.

Volimin Yanında Ne Gider?

Birçok alkol çeşidinde olduğu gibi volim içkisinin yanında çerez olmazsa olmazlar arasında yer alır. Bunun yanı sıra volim pek çok kullanıcı tarafından enerji içeceği ile beraber tüketilir. Ancak kalp sağlığı açısından bu durum sakıncalıdır. Bu yüzden volimi tek başına tüketmeniz daha doğru olacaktır. Volimi bir bira gibi düşünebilirsiniz. Birayla herhangi bir içeceği karıştırmadığınız gibi volimi de karıştırmanız gerekmez.

Volimin Etkisi Ne Zaman Geçer?

Yoğun bir şekilde volim tüketilmesi kişiyi sarhoş eder. Alınan alkol miktarına bağlı olarak bu sarhoşluğun etkisi önemli ölçüde artabilir. Normal şartlarda vücuda alınan alkollerin vücuttan atılması yaklaşık 6 saat kadar sürer. Ancak volimin sarhoşluk etkisi iyi bir duş ve çorbayla birlikte azaltılabilir. Ayrıca sarhoşluk etkisi her bünyede farklılık gösterdiği için kimi tüketiciler 1 saatte kendine gelirken kimi tüketiciler 6-7 saate kendine gelebilir.

 

 

Volim Fiyat Listesi – 2023 Yeni Zamlı Fiyatlar Volim Nedir? Volim Fiyatları