Wordle Türkçe Wordle Türkçe Nasıl Oynanır? Wordle Türkçe 13 Ocak kelimesi ne?

Wordle Türkçe. Wordle Türkçe Nasıl Oynanır? Wordle Türkçe Kuralları. Wordle Türkçe Nasıl İndirilir? Wordle Türkçe Günün Kelimesi. Wordle Türkçe Cevap. Wordle Türkçe İndir

 

Wordle Türkçe

 

Son zamanlarda Wordle Türkçe adında yeni bir oyun ortaya çıkmıştır. Wordle, Josh Wardle adında bir geliştirici tarafından yayınlanan web tabanlı kelime oyunudur.

Oyun içerisinde her gün bir kelime belirlenerek oyuncuların maksimum 6 denemede 5 harfli kelimeyi doğru tahmin etmeleri isteniyor. Bu oyun şu an için yalnızca internet sitesi üzerinden oynanabiliyor. Oyunun henüz bir Android veya IOS uygulaması bulunmuyor.

Wordle oyunu çıkış yaptığı günden beri sosyal medya kullanıcılarının en çok ilgi gösterdiği oyunlar arasında yer alıyor. Oyunda yer alan kelimeleri doğru bir şekilde tahmin edebilmek için birçok WhatsApp ve Telegram grubu oluşturuldu.

Wordle Türkçe

Wordle Türkçe Nasıl Oynanır?

Wordle Türkçe Kuralları

Wordle Türkçe Nasıl İndirilir?

Wordle Türkçe Günün Kelimesi

Wordle Türkçe Cevap

Oyuncular bu gruplara katılarak günün kelimesini hızlı bir şekilde öğrenebiliyorlar. Ayrıca internet üzerinde bu oyun ile alakalı bilgilendirici içerikler yayınlayan web siteleri de bulunuyor.

Wordle Türkçe Nasıl Oynanır?

Wordle Türkçe nasıl oynanır sorusu, bu eğlenceli oyunu oynayarak vakit geçirmek isteyen kişiler tarafından sıklıkla sorulur. Wordle oyununu oynayabilmek için öncelikle oyunun yayınlandığı internet sitesini ziyaret etmeniz gerekiyor.

Ardından günlük 6 tahmin hakkınızı kullanarak 5 harfli bir kelimeyi bilmeniz gerekecek. Doğru bildiğiniz harfler yeşil ile gösterilecek. Ancak doğru bilinip yeri yanlış olan kelimelerin sarı renk ile gösterilmesi söz konusu.

Günlük olarak belirlenen kelimenin içerisinde bulunmayan harfler gri renkle gösteriliyor. Yani sizler bir harf seçtiyseniz ve bu harf gri renkteyse, o gün için belirlenen kelimede ilgili harfin olmadığını anlayabilirsiniz.

Buna göre kelimenin ne olduğunu tahmin edebilir ve eğlenceli vakit geçirerek oyunu tamamlayabilirsiniz. Ayrıca oyunda karanlık mod ile zor mod gibi farklı modlarda yer almaktadır. Bu modlar arasından sizler için en uygun olanını tercih edebilirsiniz.

Wordle Türkçe Kuralları

Wordle oyununu oynayabilmek için bazı kurallara uymanız gerekecektir. Wordle Türkçe kuralları şu şekilde sıralanabilir:

Her kullanıcı günde yalnızca 1 kez oyun oynayabilir.

Kullanıcıların tahmin hakkı maksimum 6 olarak belirlenmiştir.

Tahmin ettiğiniz her kelimenin günün kelimesi ile uygun olması şart değildir.

Yeşil olarak işaretlenen harfler günün kelimesinde aynı konumda bulunur.

Sarı olarak işaretlenen harfler günün kelimesinde bulunur fakat yeri farklıdır.

Gri olarak işaretlenen harfler günün kelimesinde yoktur.

Günlük kelimeler her gün yenilenir. Böylece kullanıcılar tekrar 6 tahmin hakkı elde eder.

Günün kelimesi tüm kullanıcılar için aynıdır.

Bu oyunu oynayarak keyifli vakit geçirmek istiyorsanız, yukarıda yer alan kurallara uymanız gerekecektir. Yeni kelimeler ve tahmin hakkı her gün Türkiye saati ile 00.00’da yenilenmektedir.

Wordle Türkçe Nasıl İndirilir?

Wordle Türkçe Nasıl İndirilir sorusu, bu oyunu telefonuna indirmek isteyen kişiler tarafından merak edilir. Ancak bu oyun ne yazık ki bir mobil uygulamaya sahip değildir.

Oyunu oynamak isteyen kişiler internet sitelerini ziyaret etmek zorundadır. Oyunun ilerleyen zamanlarda bir mobil uygulamaya sahip olup olmayacağı ise henüz belli değildir.

Wordle Türkçe oyununu oynayabilmek için Bundle.app web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Bu sitede dilediğiniz gibi oyunu oynayabilir ve keyifli vakit geçirebilirsiniz. Ayrıca Telegram ve WhatsApp gibi mesajlaşma uygulamalarında oluşturulan gruplara katılarak diğer kullanıcılardan yardım almanız mümkündür. Ancak bu durum oyundan alacağınız zevki azaltacağı için tavsiye edilmez.

Wordle Türkçe Günün Kelimesi

Wordle Türkçe günün kelimesi, bu oyunu oynamak isteyen kişiler tarafından merak edilir. 27 Temmuz 2022 itibarıyla günün kelimesi HAZCI olarak belirlenmiştir. Geçtiğimiz günlerdeki kelimeler ise şunlardır:

27 Temmuz 2022 Wordle kelimesi: HAZCI

26 Temmuz 2022 Wordle kelimesi: SÜZÜK

25 Temmuz 2022 Wordle kelimesi: MUTLU

24 Temmuz 2022 Wordle kelimesi: AİDAT

23 Temmuz 2022 Wordle kelimesi: GOLCÜ

22 Temmuz 2022 Wordle kelimesi: DÜĞÜM

21 Temmuz 2022 Wordle kelimesi: DUHUL

20 Temmuz 2022 Wordle kelimesi: BARIŞ

19 Temmuz 2022 Wordle kelimesi: DELTA

18 Temmuz 2022 Wordle kelimesi: DİRİĞ

17 Temmuz 2022 Wordle kelimesi: TORNA

16 Temmuz 2022 Wordle kelimesi: GİRİŞ

15 Temmuz 2022 Wordle kelimesi: İYİCE

14 Temmuz 2022 Wordle kelimesi: SİZCE

13 Temmuz 2022 Wordle kelimesi: İHRAM

12 Temmuz 2022 Wordle kelimesi: MÜHÜR

11 Temmuz 2022 Wordle kelimesi: DOMUZ

10 Temmuz 2022 Wordle kelimesi: BETER

09 Temmuz 2022 Wordle kelimesi: ZORLA

08 Temmuz 2022 Wordle kelimesi: UMMAK

07 Temmuz 2022 Wordle kelimesi: ETSİZ

06 Temmuz 2022 Wordle kelimesi: HARAM

05 Temmuz 2022 Wordle kelimesi: EŞARP

04 Temmuz 2022 Wordle kelimesi: SOMON

03 Temmuz 2022 Wordle kelimesi: ARDIL

02 Temmuz 2022 Wordle kelimesi: SİNSİ

01 Temmuz 2022 Wordle kelimesi: MISRA

30 Haziran 2022 Wordle kelimesi: TUĞRA

29 Haziran 2022 Wordle kelimesi: İSPAT

28 Haziran 2022 Wordle kelimesi: ZALİM

27 Haziran 2022 Wordle kelimesi: KATIR

Son bir ayın belirlenen kelimeleri yukarıda sıralanmıştır. Sizlerin de gördüğü üzere bu oyunda her gün farklı bir kelime belirlenmektedir. Sizler oyunu oynadığınızda kelime hakkınız tükendiği zaman günün kelimesi karşınıza çıkmaktadır.

Oyunu gün içerisinde ne kadar erken oynarsanız kelimeyi başkasından duyma olasılığınızı azaltırsınız. Böylece oyundan daha fazla keyif alabilirsiniz.

Wordle Türkçe Cevap

Wordle Türkçe cevap birçok oyun sever tarafından merak edilir. Wordle Türkçe oyununun son belirlenen kelimesi HAZCI’dır.

İnternet üzerinde yer alan birçok sosyal medya grubunda bu cevaplar yayınlanmaktadır. Eğer Wordle Türkçe oyununda günün kelimesine ulaşmak istiyorsanız, bu tür grupları ziyaret etmeniz yeterlidir.

Sizler de evinizde otururken eğlenceli bir şekilde zaman geçirmek ve kelime dağarcığınızı geliştirmek istiyorsanız, Bundle gibi web sitelerini ziyaret ederek Wordle Türkçe oyununu oynayabilirsiniz. Bu oyunu oynayabilmek için herhangi bir yaş şartı yoktur. Ayrıca oyun için sizlerden kişisel bilgileriniz istenmez.