Yeni Rakı Global'in Reklam Filmi Gündem Oldu ! "O gün geldiğinde nasıl sevineceksiniz?"

AKP döneminde televizyon ve gazetelere reklam vermesi yasaklanan Yeni Rakı’nın sosyal medyada yayınladığı reklam gündem oldu. Seçim göndermesi yapan Yeni Rakı reklamında “O gün geldiğinde nasıl sevineceksiniz?” diye sordu.

 

AKP iktidarının insanların yaşamına ilk müdahalesi alkol reklamlarının televizyon ve gazetelerden kaldırılmasıyla olmuştu. Televizyon ve gazetelerde reklamı yasaklanan Yeni Rakı sosyal medyada yayınladığı videoda seçim göndermesi yaptı. Videoda “O gün geldiğinde böyle kutlayacağız, birbirimize sarılıp yeniden başlayacağız… ” denildi. Videonun sonunda ise “100. yılında her sofrayı Cumhuriyet için kuracağız. Nice yüz yıllara” ifadelerine yer verildi.

 

14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine gönderme yapılan reklam filminin sonunda ise "100. yılda her sofrayı Cumhuriyet için kuracağız. Nice yüzyıllara" ifadeleri yer aldı.

 

 

Yeni Rakı Global'in son reklam filmi sosyal medyada gündem oldu. Cumhuriyet'in 100. yılı temalı reklam filminde, "O gün geldiğinde böyle kutlayacağız, birbirimize sarılıp yeniden başlayacağız" mesajı verilirken, sosyal medya kullanıcıları mesajı 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimlerle bağdaştırdı.

Eğlenceli görüntülerin yer aldığı reklam filminin sonunda da "100. yılda her sofrayı Cumhuriyet için kuracağız. Nice yüzyıllara" ifadeleri yer aldı.

 

İŞTE O REKLAM : 

https://onedio.com/haber/yeni-raki-nin-cumhurbaskanligi-secimi-imali-100-yil-reklami-o-gun-geldiginde-nasil-kutlayacaksin-1143196