Yürüyerek Para Kazanma Uygulaması

İnternetten kazanç sağlama yolları arasında en merak edilen konulardan birisi de şüphesiz yürüyerek para kazanmak! Son zamanlarda yürüyüş yaparak para kazanma fırsatını değerlendiren birçok insan var. Bu kadar basit bir şekilde günde 100 Lira kazanmak mümkün!

Sizde güncel ekonomik bunalım da farklı kazanç yolları arayanlardansınız değil mi? O zaman yürüyerek para kazanma tam size göre! Yürümek, hem sağlığınıza iyi gelen hem de düşünmenizi sağlayan meditatif bir eylemdir. Bu çok fonksiyonlu eylemden bir de para kazanmak çok keyifli olacaktır..

Adım atarak para kazanma uygulamaları 2023 yılında da en çok indirilen mobil programlar arasında yer aldı. Siz de yürüyüş yaparak para kazanmak için sıraladığım programlara ve günlük kazançlarına mutlaka göz atın! İşte yürüdükçe para kazandıran uygulamalar

Yürüyerek Para Kazanma Uygulaması Nasıl Kullanılır?

yürüyerek para kazanma programı

Hem yürüyüş yapmak hem de para kazanmak isteyen birçok kişi bu uygulamaların kullanımıyla ilgili merak içindedir. Bu programlar ücretli mi veya kazandığım parayı nasıl çekerim diye soran kullanıcılar için yürüyerek para kazanma uygulaması nasıl kullanılır maddeler halinde sıraladım;

    Programlar genellikle coinler ile ödeme yaptığı için kripto para cüzdanınız olmalıdır,

    Programlarda günlük üst limitler yer almaktadır (ort. 10 bin adım),

    Coin veya nakit ödemesi olmayan programlarda hediye çekleri ve indirim kuponları yer alır,

    Uygulamaları kullanmanız için telefonunuzun konum servisi (GPS) açık olmalıdır,

    Sıraladığım programlar ücretsiz olup App Store veya Google Play üzerinden indirilir,

    Birden fazla programı aynı anda kullanıp daha çok para kazanabilirsiniz.

1. SweatCoin

Yürüyerek para kazanmak için en yaygın kullanıma sahip uygulamaların arasında olan SweatCoin uygulaması hem App Store hem de Google Play mağazalarında yer almaktadır.

2. Evidation

Evidation sağlık uygulaması her seviyede kullanım için ayrı bir ödeme algoritması kullandığı için kazanç hesaplaması değişkenlik gösterir. Aktif kullanan kişilerin yorumlar neticesinde günde 1000 puan rahatlıkla elde edilebileceğini, bunun da 1 Dolar değerine geldiği hesaplanmıştır. Program ücretsiz şekilde İOS ve Android marketlerden indirilebilir.

3. Runtopia

Yürüyerek para kazanma programları arasında popülerliği günden güne artan Runtopia programıücretsiz bir şekilde İOS ve Android mağazalarından indirilebilir.

4.  Adım Para

Yerli girişimciler tarafından yapılan AdımPara uygulaması hem yürüyüş yaparak para kazanmanızı hem de video izleyerek ek bonuslar toplamanıza imkan veren bir programdır.