AİLE DESTEK ÖDEMELERİ NİSAN AYI SORGULAMA 2023 | Nisan ayı Aile Destek Programı ödemeleri yattı mı? Sosyal yardım parası ayın kaçında, hangi gün hesaplara geçecek? İşte, e-Devlet sorgulama ekranı

Aile destek ödemeleri Nisan ayı sorgulama işlemleri yoğun ilgi görüyor. Ödeme bekleyen kişiler Aile Destek Ödemesi sorgulama yaparak paranın hesaba yatıp yatmadığını öğrenebiliyor. Aile Destek Ödemeleri Nisan ayı ödemeleri ne zaman yatacak? sorusu da bu bağlamda araştırılıyor. Aile Destek Paketi kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi ailelere bir yıl boyunca hesaplara yatırılacak.

Temmuz ayına kadar devam edecek ödemeler e-Devlet üzerinden sorgulanabiliyor. Ödemelerle ilgili Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı duyuruları yakından takip ediliyor. Peki Aile Destek Paketi ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Aile destek parası ayın kaçında hesaplara geçecek? İşte 2023 Nisan ayı Aile Destek ödemeleri son durum...

 

 

 

Aile Destek Paketi Nisan ayı ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Aile Destek Programı kapsamında, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahiplerine her ay ödemeler yapılıyor. Aile sosyal yardım parası ödeme tarihi de Nisan ayıyla beraber sorgulanıyor. 12 ay boyunca hesaplara geçecek ve Temmuz ayına kadar devam edecek ödemeler e-Devlet üzerinden görüntülenebiliyor. Peki Nisan ayı Aile Destek Ödemeleri yattı mı, ne zaman hesaplara yatırılacak?

2/4

NİSAN 2023 AİLE DESTEK ÖDEMELERİ NE ZAMAN YATACAK?

 

Aile destek yardımı Nisan ayı ödeme tarihiyle ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Konuyla ilgili gelişme olduğunda haberimizde yer vereceğiz.

AİLE DESTEK ÖDEMELERİ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

 

AİLE DESTEK PAKETİ ÖDEMELERİ NE KADAR?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık daha önce yaptığı açıklamada " Ocak ayı memur maaş katsayısında yapılan yeni düzenleme sonrasında sosyal hizmet modelleri kapsamındaki yaşlı aylığı 1.997 TL’ye, %40-69 arası engelli aylığı 1.594 TL’ye, %70 ve üzeri engelli aylığı 2.392 TL’ye, Evde Bakım Yardımı 4.336 TL’ye ve Sosyal Ekonomik Destek de 3.038 TL’ye yükseldi. Yapılan yeni düzenleme sonrasında sosyal yardım programlarımızın aylık ödemelerini artışlı bir şekilde hak sahiplerimizin hesaplarına yatıracağız." açıklamasında bulunmuştu.

4/4

AİLE DESTEK PARASI BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

Aile Destek Programı başvuruları, e-Devlet Kapısı üzerinden ya da ikametgâh adresinin bağlı olduğu 3294 sayılı Kanun kapsamında kurulmuş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına yapılabilmektedir.