Nakit İhtiyacı Olan Bu Destek Kampanyasını Sakın Kaçırmasın! 10 Bin TL Verilecek, Sadece Uygulamadan Başvuru Yapılacak! İşte Şartlar

İçindekiler [Gizle]

AKBANK’TAN 10 BİN TL NAKİT DESTEĞİ KAMPANYASI

KREDİ KARTI BAŞVURU ŞARTI ÖNEMLİ DETAY

GERİ ÖDEMELER İÇİN AZAMİ VADE BELLİ

BELİRLİ KARTLAR İÇİN BAŞVURU YAPMAK ŞART

Son zamanların en çok talep gören bankacılık hizmetlerinden biri olan nakit destek kampanyaları bazen ihtiyaç kredileri bazen ise taksitli nakit avans olarak vatandaşlara sunulmaya başlandı. Bu kapsamda özellikle yeni müşterilerine bu avantajları sağlayan bankalar, müşteri sayılarını artırabilmek için sundukları nakit desteklerinin üst limitlerini günden güne artırır hale geldi. Bu kapsamda Akbank da bir kampanya duyurdu.

Müşterilerine avantajlı kampanyalar sağlayan bankalardan biri olan Akbank, geçtiğimiz günlerde bir yeni kampanya daha başladı. Bu kapsamda yeni banka müşterilerine özel olarak bir kampanya düzenlemiş olan Akbank, kampanyadan yararlanma şartlarına ilişkin detaylı bir şekilde bilgi verdi. Bu kapsamda yeni banka müşterilerinin indirmesi gereken uygulamayı da açıklayan Akbank, 10 bin TL nakit desteği için yapılması gerekenleri adım adım anlattı.

 

AKBANK’TAN 10 BİN TL NAKİT DESTEĞİ KAMPANYASI

 

Yeni banka müşterilerine özel olarak hayata bir kampanya daha geçirmiş olan Akbank, 1 Şubat 2023 tarihinden 28 Şubat 2023 tarihine kadar Akbank Mobil’i indiren müşterilerinin gerekli adımları tamamlanması halinde 10 bin TL nakit desteğinden yararlanabileceğini belirtti. Bu kapsamda kampanyadan yararlanabilecek olan kişileri tanımlayan Akbank, şu ifadeleri kullandı:

“Kampanyadan 1.02.2022 – 28.02.2023 tarihleri arasında Akbank Mobil’i indirip ‘Akbanklı olmak istiyorum’ butonu üzerinden ilerleyerek uzaktan Akbanklı olma sürecini ilk defa tamamlayan yeni Akbanklılar faydalanabilir.”

 

KREDİ KARTI BAŞVURU ŞARTI ÖNEMLİ DETAY

 

Müşterilerine sağlayacağı 10 bin TL’lik nakit desteği kapsamında birtakım şartlar belirlemiş olan Akbank, yeni banka müşterilerinin aynı zamanda ilk kez asıl Axess veya Wings karta başvurmaları halinde kampanyadan yararlanabileceğinin altını çizdi. Akbanklı olmayanlar için bir kampanya düzenlemiş olan Akbank, kampanyanın diğer şartlarına ilişkin de bilgi verdi.

Kampanya tarihleri kapsamında Akbanklı olup, kredi kartı başvurusu yapan ve kredi kartı başvurusu onaylananların kampanyadan yararlanabileceğini bildiren Akbank, bu kapsamda 10 bin TL değerinde taksitli nakit avansın 31 Mart 2023 tarihine kadar kullanılabileceğini açıkladı.

 

GERİ ÖDEMELER İÇİN AZAMİ VADE BELLİ

 

Sadece kredi kartı başvurusu onaylanan müşterilerine bu kampanya kapsamında taksitli nakit avans sunacak olan Akbank, bu avansın koşullarına ilişkin de bilgi verdi. Kampanya kapsamında üst limiti 10 bin TL olarak belirlemiş olan Akbank, azami vade ve faiz için de konuştu.

Kampanya kapsamındaki 10 bin TL taksitli nakit avans için yüzde 0 faiz isteyen Akbank, vadeleri de oldukça uzun tuttu. Bu kapsamda Akbank, taksitli nakit avansın maksimum 6 aya vadelendirilebileceğini bildirdi.

 

BELİRLİ KARTLAR İÇİN BAŞVURU YAPMAK ŞART

 

Öte yandan 2 gün içerisinde taksitli nakit avansı tanımlayacağını bildiren Akbank, bu kampanya kapsamında bazı kartlara başvuru yapılmasını şart koştu. Bu kartları Akbank, şu açıklama ile vatandaşlara bildirdi:

“Kampanyadan ilk kez Axess veya Wings asıl kredi kartı başvurusu yapan Akbanklılar yararlanabilir. 17.10.2022 tarihinden önce açık Axess, Wings veya Free kartı olan müşteriler kampanyadan yararlanamaz.”